Armin Van Buuren – Ping Pong (Hardwell Remix)

Dünyanın en iyi 3 DJ’i arasına giren Armin Van Buuren’in son zamanların en popüler eseri Ping Pong’una ünlü DJ Hardwell remix yaptınca ortaya bir ses şöleni çıkıyor:

R3hab – Samurai (Tiësto Remix)

Ünlü DJ R3hab’in Samurai parçasına Tiesto kendi yorumunu kattı ve ortaya muhteşem bir remix çıktı. Tiesto’nun Samurai Remix’i 27 Haziran’dan itibaren tüm elektronik müzik çalan klüplerde dinleyebileceksiniz! Bu sadece müzikseverler tarafından heyecanla beklenen eserin “teaser”ı:

Bonnie McKee – American Girl (Steve Aoki DUB Remix)

ABD’li şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve aktris Bonnie McKee’nin popüler şarkısı American Girl’e Steve Aoki dokunuşu çok yakışmış! House ve elektronik sevenlerin tüm yaz dinleyebileceği bir remix olmuş:

Avicii – Wake Me Up (Extended Mix)

Geçen hafta Tonight It’s Your Time kategorimizde yayınladığımız “Mutlaka Bilmeniz ve Dinlemeniz Gereken DJ’ler Listesi Vol.1” haberimizde de bahsettiğimiz Avicii single’ı Wake Me Up’ı bu listeye de koymasak olmazdı! Son senenin en çok sevilen şarkılarınların olan Wake Me Up’ın Extended Mix’ini sizlerle burada da paylaşıyoruz:

Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo

2013’ün en iyi DJ’i seçilen Hardwell’in Avusturalyalı şarkıcı Amba Shepherd’la güçlerini birleştirdiği Apollo, bu yaz çok ses getirecek!

Calvin Harris – Summer (Extended)

Ünlü DJ Calvin Harris’in bu ay çıkardığı Summer başlıklı single albümünü daha duymamış olabilirsiniz; ama emin olun tüm yaz birçok klüpte boyunca bu parçayla çoşacaksınız! Yazın gelişini müjdeleyen bu single’ı hemen deneyimlemeniz için seçtik:

Calvin Harris – Summer (R3hab & Ummet Ozcan Remix)

Bu da R3hab ve Ummet Ozcan’in Summer Remix’i; biraz sert sevenlerin bu remix’i orjinalinden daha çok sevme ihtimalleri yüksek:

Headhunterz & Audiofreq – Breakout

“Hardstyle” sevenlerin çok seveceği bir parça da 2013’ün en iyi 23’ü DJ’i seçilen Hollandalı Headhunterz’ın Audiofreq ile işbirliğinden çıkan Breakout! Daha tamamını dinlememiş olsak da teaser’ı bile insana heyecan verdiğinden burada paylaşmak istedik:

Capital Cities – Safe and Sound (Markus Schulz vs. Grube & Hovsepian Remix)

Ryan Merchant and Sebu Simonian’ından oluşan Capital Cities’in pek sevilen şarkısı Safe and Sound’aAlman DJ Markus Schulz  trans bir yorum getirmiş. Safe and Sound’un Markus Schulz ve Grube&Hovsepian remix’ini beğeneceğinize eminiz:

Bingo Players – Knock You Out (Hardwell Remix)

Yine bir Hardwell Remix’i karşınızda! Hollandalı Electro house DJ’leri Bingo Players’in parçası Knock You Out’a çok başarılı bir yorum getirmiş: